Fabrikksjef i Con-Form Produksjon AS avdeling Lunde

For å videreutvikle selskapet er vi på jakt etter en fabrikksjef som ser muligheter; både i markedet, produksjonen og organisasjonen. Som leder vil du ha det overordnede ansvaret for fabrikkens resultater og det samlede ledelsesansvaret for våre 22 medarbeidere. Vi ønsker en leder som motiverer ansatte og sørger for en god personalforvaltning- og utvikling. Samtidig ønsker vi at du er synlig i markedet og bygger relasjoner og nettverk for å øke kundebasen. Vi er svært opptatt av kvalitet og HMS i alt vi gjør. Det er derfor viktig at du i tillegg til å være strategisk har et operativt fokus i den daglige driften.

 

Som person er du engasjert og tett på produksjonen. Samtidig er du god til å bygge relasjoner, både internt og eksternt. Du er samlende og god til å bygge lag. Du er en kremmertype med fokus på resultat og marginer, og er følgelig forretnings- og markedsorientert.

 

Du har erfaring som leder og kan vise til gode oppnådde resultater. Du må ha god kjennskap til betongproduksjon og fabrikkdrift, og ha kunnskap om hvordan fabrikken best mulig kan optimalisere den praktiske produksjonsstyringen med god planlegging, koordinering og drift. I dette inngår også et godt samarbeid med byggeplassene, med optimal logistikkstyring på leveransene til disse.

 

Vi kan tilby en sentral lederrolle i et selskap med sterkt fagmiljø. Du vil få store påvirkningsmuligheter i forhold til å videreutvikle virksomheten i Lunde, du vil i tillegg få en plass i ledergruppen i Con-Form. Hos oss får du en hektisk hverdag i et selskap med store ambisjoner, bestående av engasjerte og dyktige medarbeidere.

 

Oppsummerte ønsker:

Formell bakgrunn/fagkompetanse: 3-årig ingeniørbygg (Bachelor) eller 2-årig teknisk fagskole bygg kombinert med relevant fagbrev.

 

Erfaring: God på ledelse, betongproduksjon og fabrikkdrift / gjerne erfaring som prosjektleder, anleggsleder eller tilsvarende, erfaring med HMS-arbeid.

 

Bosted: Fortrinnsvis Telemark - eller nært nok til daglig kjøring til Lunde.

 

Annet:

IT-kunnskaper - allsidig erfaring i Microsoft-applikasjoner.

I Con-Form har vi fokus på mangfold, og kvinner oppfordres til å søke.

 

Egenskaper

Utadvendt og med god økonomisk forståelse.

 

Kan dette være noe for deg?

Ønsker du ytterligere informasjon, ta kontakt med Anne Leholt tlf 905 30 712 eller Tom Erik Heggedal tlf 913 44 655.

Sted
Lunde i Telemark
Enhet
Con-Form Produksjon AS avdeling Lunde
Frist
Snarest mulig.
Fabrikksjef i Con-Form Produksjon AS avdeling Lunde

Kontaktperson

Tom Erik Heggedal

Konsernsjef
+47 913 44 655
tom.erik.heggedal@con-form.no