Om arbeidsgiveren
Con-Forms visjon er å være Best på råbygg. Con-Form ble etablert i 1982 for å effektivisere byggeprosessen, og det er fremdeles bedriftens overordnede målsetting.
Con-Form har utviklet et komplett byggesystem basert på prefabrikerte forskalingselementer i betong, som monteres og støpes ut til ferdige konstruksjoner på byggeplass.
Con-Form systemet har en rekke fordeler framfor tradisjonelle byggemetoder: Det er fleksibelt, raskt og tilbyr en unik kombinasjon av fordelene fra plass-støpte bygg og rene elementbygg.

Entreprenørvirksomheten vår leverer komplette råbygg til entreprenører og byggherrer i Norge. Fabrikkene våre kan også levere betongelementer direkte i både Norge og Sverige.
Con-Form Group har ca 400 ansatte, og hadde en samlet omsetning i 2020 på ca 780 mill.kr. Vi forventer en omsetning på omtrent samme nivå i 2021.

Vi søker montører til byggeprosjekter mellom Agder og Oslo
Con-Form AS region Oslo er et viktig satsingsfelt for Con-Form Group AS, og vi søker nå montører til byggeprosjekter på strekningen Agder – Oslo. 

Vi har behov for 5-6 nye montører som etter hvert skal danne et helt nytt montasjelag hos oss. Opplæring vil bli gitt av erfarne montører som har jobbet lenge i Con-Form.

Avdelingen kalt Con-Form AS region Oslo 1 har kontorer både i Tvedestrand og Oslo, og består pr i dag av 64 medarbeidere.

Arbeidet består i montasje av betongelementer og øvrig betongarbeid på byggeplass. Jobben skal utføres i samsvar med gjeldende spesifikke beskrivelser for prosjektet, og ifølge retningslinjer for Con-Form byggesystem og opplæring gitt i Montasjeskolen i Con-Form.

Montøren skal påse at den etterspurte kvaliteten på sluttproduktet blir ivaretatt på best mulig måte, og bidra til at reglene for helse, miljø og sikkerhet (HMS) ivaretas i det daglige arbeidet.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Håndverker, gjerne med fagbrev i betong, eller annen relevant byggfaglig bakgrunn
  • Erfaring fra byggeplass
  • Behersker norsk eller svensk, alternativt engelsk

Personlige egenskaper:

  • Liker å jobbe i team/lag
  • Nøye og kvalitetsbevisst
  • Effektiv og praktisk

Vil du vite mer, ta kontakt med Frode Tømte på tlf 90 03 89 35 eller Frode Rugnes 
på tlf 97 03 58 93. Eller send søknad med CV til frode.tomte@con-form.no

Søknadsfrist 9. juli 2021.