• Kompetanse
  • Tillit
  • Erfaring
  • Lønnsomhet                                                                                                                                                                                                                 

Con-Form ble etablert for å effektivisere byggeprosessen, og det er fremdeles bedriftens overordnede målsetting. Løsningene er systemer basert på prefabrikkerte forskalingselementer, som blir levert og montert på byggeplass. Betongelementene er fleksible, og systemet forener og utnytter synergien mellom ferdig- og plasstøpte elementer. Det sparer utbygger for verdifull tid.

Som Norges første leverandør av prefabrikkerte forskalingselementer har Con-Form opparbeidet verdifull erfaring, kompetanse og innsikt i eget byggesystem. Vi minimerer kundens utfordringer ved raske og presise leveranser, og vi er en viktig partner i prosjektering og utvikling.

I en kostnadskrevende bransje er kompetanse og tillit avgjørende for lønnsomhet og gode resultater. Con-Form er spesielt fokusert på at kunden skal få som forventet, det vil si at de beste løsningene for råbygg skal være ferdig produsert i optimal kvalitet til tiden.

Con-Form leverer vegger, dekker, trapper, balkonger, svalganger, søyler og dragere i betong til alle type råbygg, i en strømlinjeformet produksjon som er tilpasset behovene til hver enkelt kunde.

Bedriftens grunnleggende filosofi er at kunnskapen og kompetansen om ferdigproduserte betongelementer, raskt og effektivt levert og montert på byggeplass, skal være betydelig hos alle ansatte. Dette gjelder alle ledd fra prosjektledere, på fabrikkene, hos montørene og helt til ledelsen.

Nettopp derfor har de aller fleste av Con-Forms ansatte direkte erfaring fra produksjon.

Con-Form produserer komplette råbygg i betong – optimalisert etter behov og levert på tiden. Lønnsomt og effektivt.